1974-ben születtem Miskolcon. Jelenleg Kazincbarcikán élek. Gyerekkoromban a rajzolás terén értem el jelentősebb eredményeket. Ebből fakad a vizualitás iránti érdeklődésem, amely a fotózásban teljesedett ki, és a mai napig jelen van.
1994-ben vásároltam első fényképezőgépemet. Kezdetben autodidakta módon sajátítottam el az alapokat. 2 évvel később beléptem a helyi Kamera Fotóklubba, ahol segítő fotósokra találtam. Később meghívást kaptam a Felföldi Fotográfusok Szövetségének éves közgyűlésére, melynek 1997-ben alkotója, 2000-ben pedig vezetőségi tagja lettem.

Vizuális világomat leginkább a „kiragadások” jellemzik: valami egész egy kicsiny részét mutatni, megindítani a szemlélődő képzeletét valamilyen irányba. Mindig valami felé haladni, ami más mint a jelen, és ezáltal mutatni meg „magam”, a rohanó embernek, aki sokszor elszalad „a dolgok” apró részletei mellett.

E kissé elvont értelmezéseken túlmenően, más témák is érdekelnek: akt-, makro-, infrafotózás. Munkáimból folyamatosan küldök hazai és külföldi pályázatokra. Ezek az alkotások inspirálnak több saját kiállításra, melyek anyaga folyamatosan érlelődik bennem, illetve egy részük már el is készült.

„Varázslat, egy pillanat varázslata.
Az elképzelt sík. Bezárt világa.
A horizont, s mi köztem…
Pillanat. Bezárt varázslat.”

HUTI

Kezdőoldal Magamról Galéria Piactér Linkek Kezdőoldal E-mail küldés! Oldaltérkép